(833) 617-8654

Σχετικά Με Εμάς

Αξιόπιστα Αποτελέσματα

Εκπροσωπούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών,
του Καναδά, της Βραζιλίας και της Λατινικής Αμερικής.


Ο Nomos Law Group LLC είναι ένα δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται στο μεταναστευτικό δίκαιο, με δέσμευση, αφοσίωση, συμπόνια και υπευθυνότητα.

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις: οικογενειακή μετανάστευση. άσυλο; ιθαγένεια και πολιτογράφηση · Πράσινη κάρτα εργασίας προσωρινές βίζες εργασίας · άμυνα κατά της απέλασης και της απομάκρυνσης · αλλαγή της κατάστασης · βίζες φοιτητών και επισκεπτών · και όλα τα άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση.

Η ομάδα μας εργάζεται με αφοσίωση για να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη τη διαδικασία της μετανάστευσης. Επειδή το δίκαιο μετανάστευσης είναι ένα ευαίσθητο θέμα, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με τη συμπόνια και τον σεβασμό που τους αξίζει. Η εξατομικευμένη και εξατομικευμένη ανάλυση κάθε περίπτωσης μας επιτρέπει να βρούμε τις καλύτερες λύσεις και να τις καθοδηγήσουμε σε πολύπλοκες περιπτώσεις μετανάστευσης. Επιδιώκοντας την αποστολή μας, προσπαθούμε να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλες τις πτυχές της νομικής εκπροσώπησής τους.

O Nomos Law Group LLC έχει την έδρα της στη Βοστώνη και αντιπροσωπεύει πελάτες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Βραζιλίας. Η ομάδα των επαγγελματιών μας μιλάει Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ελληνικά και Γαλλικά.

Νομικες υπηρεσιες

  • Μετανάστευση με βάση την οικογένεια
  • 'Ασυλο
  • Ιθαγένεια και πολιτογράφηση
  • Πράσινες κάρτες που βασίζονται στην απασχόληση
  • Βίζες προσωρινής εργασίας
  • Άμυνα απέλασης και απομάκρυνσης
  • Αλλαγή Status
  • Φοιτητικές βίζες
  • Βίζες Επισκεπτών
  • Άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση

Φίλιππος Παραδείσης - Δίκαιο Αλλοδαπών Και Μετανάστευσης

Ο δικηγόρος Φίλιππος Παραδείσης έχει χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Ο Φίλιππος Παραδείσηςείναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Πολιτείας της Μασαχουσέτης και του Δικηγορικού Συλλόγου του Οντάριο στον Καναδά.

Ο Φίλιππος έλαβε Master of Arts (MA) στην Πολιτική Επιστήμη από το Boston University και Juris Doctor (JD) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Suffolk. Ο Φίλιππος μιλά άπταιστα Αγγλικά, Ελληνικά και Γαλλικά.

Ο Φίλιππος είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Μασαχουσέτης (MBA), της Αμερικανικής Ένωσης Δικηγόρων Μετανάστευσης (AILA) και της Ομοσπονδίας Δικηγόρων του Οντάριο (LSO).

Kelmer Neves - Manager και Βοηθός Δικηγόρου

Ο Kelmer Neves έχει δεκαεπτά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας. Σπούδασε στο Ashworth University, στο Πανεπιστήμιο Columbia και στο New York University. Mιλάει άπταιστα αγγλικά και πορτογαλικά.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε για την εμπνευσμένη ιστορία της και την αφοσίωσή της στη βοήθεια μεταναστών.

https://www.youtube.com/watch?v=nAkdhBDElFY

Επαγγελματικοί Σύλλογοι

Γιατί Nomos Law Group LLC;

Η Nomos Law Group LLC είναι μια δικηγορική εταιρεία που επικεντρώνεται στο μεταναστευτικό δίκαιο, με δέσμευση, αφοσίωση, συμπόνια και υπευθυνότητα.

Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε ιδιώτες, οικογένειες και επιχειρήσεις με τις ακόλουθες μεταναστευτικές λύσεις για: οικογενειακή μετανάστευση, άσυλο, ιθαγένεια και πολιτογράφηση, πράσινη κάρτα με βάση την εργασία, προσωρινές θεωρήσεις εργασίας, υπεράσπιση κατά της απέλασης και της απομάκρυνσης, αλλαγή κατηγορίας βίζας, βίζες φοιτητών και επισκεπτών, και όλα τα άλλα θέματα που σχετίζονται με τη μετανάστευση.

Μάθετε Περισσότερα Για Τη Nomos Law Group LLC

Ακόμα Καλύτερα, Επισκεφθείτε μας Αυτοπροσώπως!

Αν προτιμάτε να μιλήσετε με κάποιον προσωπικά, μπορείτε να περάσετε από μία από τις τοποθεσίες μας για μια δωρεάν διαβούλευση.

Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, και από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. τα Σάββατα. Θα χαρούμε να σας δούμε κατά τη διάρκεια των ωρών αυτών.

Επικοινωνήστε με τη Nomos Law Group LLC

Name(Required)

Πρόσφατα Ιστολόγια & Νέα

Understanding the PERM Process and Labor Certification in Immigration Law
If you are a non-citizen working in the United States and want to become a permanent resident, you can begin t...
An Experienced Immigration Lawyer Answers the Most Common Questions About Family Immigration
If you or a loved one wants to immigrate to live in the U.S., you will probably encounter some questions along...
What Are the Requirements of the E-2 Visa?
If you want to invest with a United States business from outside of the country, an E-2 visa will be required....

Συνδεθείτε μαζί μας

USA Immigration Lawyer Office Location in Boston, MA

© Copyrights 2024. Nomos Law Group LLC All Rights Reserved.

Skip to content